مواد لازم:
1- ۱ بسته (۱۸۰ گرمی) پنیر موزارلای تی.اس.تی
2- ۲ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
3- ۲ عدد سینه مرغ پخته شده و برش داده شده
4- ½ فنجان سس سالسا
5- ½ قاشق چایخوری زیره سبز
6- ½ فنجان خامه ترش
7- ¼ فنجان شیر
8- ۱ قاشق چایخوری سس چیلی تند
9- ½ قاشق چایخوری پودر پیاز
10- کمی نمک
11- ۸ عدد نان تورتیلا
12- ۲ فنجان کاهوی خرد شده
11- ۱ فنجان گوجه فرنگی خرد شده
12- ۵۰۰ گرم لوبیای ریفراید شده (لوبیای پخته، له شده و دوباره تفت داده شده)
روش تهیه:
روغن را در یک قابلمه بزرگ می ریزیم تا خوب داغ شود. تکههای مرغ، سالسا و زیره را به آن اضافه می کنیم. مواد را خوب به هم می زنیم تا کاملاً گرم شوند. در همین حال لوبیا را آماده می کنیم و آن را در یک قابلمه جداگانه گرم می کنیم.
برای درست کردن سس خامهای این سالاد، خامه ترش، شیر، سس چیلی، پودر پیاز و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر را به قدری اضافه کنید تا سس به غلظت خامه برسد.
وقتی مرغها و لوبیا گرم شدند، میتوانیم توستادا را درست کنیم. ۸ عدد نان تورتیلا را داخل ظرف می چینیم و روی آنها یک لایه لوبیای ریفراید شده می ریزیم. سپس یک لایه کاهوی خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده می ریزیم و روی آنها مقداری از سس خامهای که درست کرده بودیم می ریزیم. بعد از آن یک لایه مخلوط مرغ گرم شده و پنیر موتزارلای تی اس تی را اضافه می کنیم و بلافاصله سالاد را سرو میکنیم.