دستور تهیه چیپس و پنیر مکزیکی(چیزناچز)

چیپس و پنیر مکزیکی یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی می باشد که می توان آن را به عنوان غذای اصلی و یا میان وعده مصرف نمود. برای کامل تر شدن این چیپس و پنیر می توانید گوشت مرغ یا گوشت قرمز نگینی شده و مزه دار شده را سرخ نموده و در لابلای لایه های چیپس قرار دهید.

مواد مورد نیاز چیپس ترتیلا ذرت مکزیلا با طعم دلخواه (طعم نمکی توصیه می شود)
– گوشت سینه مرغ یا گوساله نگینی شده ۲۰۰ گرم
– پنیر پیتزا یا سایر پنیرهای پروسس مانند چدار گودا به صورت رنده شده
– گوجه فرنگی نگینی شده به مقدار نیاز
– پیاز نگینی شده به مقدار نیاز
-فلفل دلمه ای نگینی شده به مقدار مورد نیاز
– زیتون خلال شده بدون هسته سیاه یا سبز
– ترشی فلفل هالوپینو
– کاهو به مقدار نیاز
– برگ گشنیز تازه به مقدار مورد نیاز

برای تهیه چیپس و پنیر مکزیکی در صورتی که تمایل دارید در تهیه آن از انواع گوشت استفاده کنید ابتدا گوشت انتخابی را به صورت نگینی تکه تکه کرده و در ماهی تابه ای با ادویه جات انتخابی خود سرخ یا گریل نمایید. سپس ظرف سرامیک یا شیشه ای قابل استفاده در فر یا ماکروویو را برداشته و کف آن را با یک لایه از چیپس ذرت مکزیلا بپوشانید .سپس روی آن مقداری گوشت از قبل پخته یا کباب شده ، پنیر رنده شده و مقدار کمی سبزیجات نگینی شده بریزید. سپس لایه دوم از چیپس ذرت مکزیلا را روی آن ریخته و مجددا گوشت . پنیر و سبزیجات نگینی شده را روی آن بریزید.( شما می توانید از طعم های مختلف چیپس ذرت مکزیلا در هر لایه استفاده نمایید)
پس از ایجاد لایه ها به تعداد دلخواه ،لایه نهایی را با گوشت و مقدار زیادی پنیر رنده شده پوشانیده و مجدداً با سبزیجات نگینی شده مانند فلفل دلمه ای ، پیاز ، ترشی فلفل هالوپینو و گوجه فرنگی بپوشانید و سپس آن را داخل مایکروویو یا فر قرار دهید تا پنیر ذوب گردد. در صورتی که از فر استفاده می کنید منتظر شوید تا پنیر لایه فوقانی کاملا برشته و سرخ شود سپس آن را بیرون آورده و مجدداً روی آن را با گشنیز تازه تزیین نمایید.
در صورتی که به آووکادو در دسترسی دارید می توانید سس گواکومولی آماده نموده و روی آن قرار دهید. همچنین می توانید چیپس و پنیر مکزیکی را با یک اسکوپ خامه ترش تزئین نموده و سپپس با سس سالسای تازه میل کنید.

دستور تهیه سس سالسای تازه در وب سایت مکزیلا و همچنین در پشت بسته بندی های چیپس ذرت مکزیلا اورده شده است .

در در صورتی که به فر یا ماکروویو دسترسی ندارید میتوانید این غذا را با استفاده از یک قابلمه نچسب درب دار بر روی شعله غیر مستقیم و بسیار کم گاز قرار دهید تا پنیر ها در طول زمان ذوب گردد. همچنین به جای ایتفاده از پنیر رنده شده میتوانید از انواع پنیرهای مایع مانند پنیر مایع چدار استفاده نموده و یا پنیر چدار را قبل از استفاده با اضافه کردن شیر و کره و اب بر روی حرارت ملایم به صورت مایع دراورید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *