دستور تهیه تاکو گوشت

مواد لازم  :

گوشت چرخ کرده : 250 گرم

پیازخردشده : 1 عدد

سیرخردشده : 1 حبه

فلفل سبزتندخردشده : 3 عدد

کاهوخردشده : 2/1 عدد

گوجه فرنگی خردشده : 2 عدد

پنیرپارمزان رنده شده : 4-3 قاشق غذاخوری

ادویه مخصوص تاکوی مکزیلا : به مقدارلازم

سس تند : به مقدارلازم

نمک وفلفل سیاه : به مقدارلازم

روغن مایع : به مقدارلازم

طرز تهیه تاكو :

درتابه کمی روغن مایع می ریزیم. پیاز را تفت می دهیم. گوشت را اضافه کرده و تفت دهیدمی دهیم تا رنگ گوشت تغییرکند، سپس سریع سیر، ادویه ونمک وفلفل را اضافه نموده و تفت می دهیم و کمی آب اضافه می کنیم تا گوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ، کاهو و پنیر پارمزان تاکوها را پر می کنیم و سرو می نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *